Garantie en klachten


Garantie

Indien een product kapot of beschadigd is bij ontvangst of tijdens gebruik kapot gaat door een duidelijke productiefout, geven wij in de meeste gevallen een vervangend product of een vergoeding van de aanschafkosten. Neem daarvoor binnen een redelijke termijn (maximaal twee maanden) contact met ons op.

De producten die wij verkopen zijn bedoeld voor tamme ratjes, die van nature knaagdieren zijn. De kans dat onze producten worden kapot geknaagd is daardoor aanwezig. Wij geven geen garantie bij knaagschade. Niet alle ratjes knagen evenveel, maar vrijwel alle hangmatjes of speeltjes worden vroeg of laat aangeknaagd. Gemiddeld hebben onze hangmatjes hierdoor een levensduur van een aantal maanden. Dit kan variëren van enkele weken (bij zeer fanatieke slopers) tot meerdere jaren (bij weinig knagen en bepaalde modellen).  Indien je fanatieke slopers hebt kunnen we je tips geven welke hangmatten het beste geschikt zijn (vooral de hangmatten zonder inkruip, zoals het Radiatorhangmandje en de Zitstok Hangmatten, maar ook de Peek-a-Boo Roundabout gaat in onze ervaring vaak lang mee) en welke modellen je beter niet kan aanschaffen (de Peek-a-Boo Corner Cabin en Slaapzak zijn bijvoorbeeld modellen die minder geschikt zijn voor fanatieke slopers). Wij doen ons best om onze hangmatjes zo duurzaam mogelijk te maken. Veel van onze modellen hebben om deze reden nu extra stiksel, waardoor de schade bij knagen wat meer beperkt blijft. Ook nadat de hangmatjes zijn aangeknaagd, zijn zij meestal nog lang te gebruiken. Wij raden aan om na elke wasbeurt de hangmatjes te controleren op loshangende stukjes stof/rafels en eventuele knaaggaten groter te knippen, zodat de ratjes er gemakkelijk doorheen passen. Het is tevens belangrijk om de hangmatjes op de juiste manier te wassen (maximaal 40 graden) en niet in de droger te drogen, dit komt de levensduur van de hangmatjes niet ten goede.

Klachten

Is er iets niet in orde met je bestelling of ben je niet tevreden? Laat het ons weten! We zullen altijd met je meedenken en proberen met een oplossing te komen. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

🎄 Kerstactie! 🎄 Gratis Radiatorhangmandje of Hoekhangmat bij je bestelling! Meer info

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2023 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel