Algemene voorwaarden


Producten

Wij doen ons best om onze producten zo goed mogelijk te omschrijven en duidelijke foto's te maken. Desondanks kan het voorkomen dat een product afwijkt van de foto. Als je graag meer informatie wilt, kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen extra foto's maken als je dat wilt. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze producten eerst te komen bekijken, voordat je een bestelling plaatst. Als het product zodanig afwijkt dat je er niet tevreden over bent, mag je het product altijd aan ons retourneren. Zie voor de voorwaarden het kopje 'ruilen en retourneren'.

Betaling en verzending

Wij bieden drie mogelijkheden aan om te betalen, namelijk betaling via IDeal, vooruitbetaling of contant betalen bij ophalen. Als je kiest voor vooruitbetaling en verzending, versturen wij je bestelling nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Als je producten kiest uit onze voorraad, versturen wij de producten binnen twee werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Als je producten kiest die wij voor je gaan maken, is deze levertijd één tot maximaal drie weken. Wij rekenen hierbij de tijd die het kost voor de vervoerder om het pakketje bij jou te bezorgen niet mee, doorgaans is dit één tot twee werkdagen.

Het doorgeven van de juiste persoons- en adresgegevens is jouw verantwoordelijkheid. Als een pakketje niet bezorgd kan worden en naar ons wordt teruggestuurd omdat de adresgegevens niet kloppen, zijn de 'verloren' verzendkosten voor jouw rekening. Uiteraard willen we het pakketje opnieuw versturen - naar het juiste adres - mits je opnieuw de verzendkosten betaald. Controleer daarom goed of je de juiste gegevens invult! 

Ruilen en retourneren

Het is altijd mogelijk om artikelen te retourneren, mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Hierbij wordt een uitzondering gemaakt voor hangmatjes die we heel specifiek voor jou hebben gemaakt, bijvoorbeeld in afwijkende maten.

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Neem altijd eerst contact met ons op. Daarna kun je de artikelen aan ons terugsturen. Als wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, zullen we je het volledige aankoopbedrag (inclusief de eerste verzendkosten van ons naar jou) aan je terug betalen. De verzendkosten die je maakt om de producten aan ons terug te sturen zijn voor je eigen rekening. Als je artikelen komt ophalen of terugbrengen is het retourneren en ruilen uiteraard kosteloos. 

Als je producten wilt omruilen volg je dezelfde stappen als voor retourneren. Je kunt hierna een nieuwe bestelling plaatsen, met de juiste producten.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van onze producten. 

Privacy

De persoonlijke gegevens (zoals je naam en adres) die je ons geeft, gebruiken wij enkel voor het maken van de factuur en het verzenden. Wij geven je gegevens nooit door aan derden.

Namaken

Een aantal van onze producten zijn uniek, door onszelf bedacht en enkel bij ons te koop (zoals de Peek-a-Boo lijn). Het is niet toegestaan deze producten voor verkoop doeleinden na te maken. 

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2023 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel