Shop voor de opvang! 

Wild Rats Sanctuary Rattenpootjes is volledig gericht op het bieden van een veilig, permanent thuis aan wilde ratten. Zij vangen wilde ratten op die verweesd zijn geraakt, gewond of verzwakt zijn. Volwassen ratten worden indien mogelijk na rehabilitatie weer uitgezet in het wild. Ratten die met de fles zijn grootgebracht en ratten met handicaps of een verslechterde gezondheid blijven in de opvang wonen.
De opvang biedt plek aan zo’n 50 ratjes in totaal en momenteel zijn er 4 opvanglocaties (Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen).

Het kost een hoop tijd en geld om de ratjes alles te geven wat zij nodig hebben. De opvang kan alle hulp gebruiken! 

Al onze artikelen kunnen worden besteld voor de opvang. Ook kun je onze voermix doneren! Deze verkopen wij niet meer in onze webwinkel, maar blijven wij wel mixen voor deze opvang. Wil je graag voer of artikelen doneren aan de opvang? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen! Wij kunnen je dan een kortingscode geven, waarmee je deze artikelen met korting kan bestellen. Daarnaast kunnen we ook voor je navragen waar de opvang op dit moment het meest behoefte aan heeft!

Let op: Voor de duidelijkheid, het is niet de opbrengst die we doneren, maar de artikelen zelf. 

 

Wil je de opvang wel steunen, maar geef je liever geen artikelen maar een geldbedrag? Je kunt een donatie rechtstreeks overmaken naar IBAN: NL51 RABO 0347 0599 96 t.n.v. J. Landkroon.

 

Sorteer op
 • Rattenvoer Mix 1 kg (donatie voor Rattenopvang Rattenpootjes)
  Rattenvoer Mix 1 kg (donatie voor Rattenopvang Rattenpootjes)

  Let op! Als je dit artikel bestelt, doneren we deze namens jou aan rattenopvang Rattenpootjes (en ontvang je deze niet zelf in je bestelling). Het is helaas niet meer mogelijk om onze rattenvoer mix voor jezelf te bestellen.

  € 4,46
 • Bananenschijfjes (donatie voor Rattenopvang Rattenpootjes)
  Bananenschijfjes (donatie voor Rattenopvang Rattenpootjes)

  100 gram

  Let op! Als je dit artikel bestelt, doneren we deze namens jou aan rattenopvang Rattenpootjes (en ontvang je deze niet zelf in je bestelling). Wil je dit artikel voor jezelf bestellen? Klik dan hier.

  € 1,27
 • Notenmix in dop (donatie voor Rattenopvang Rattenpootjes)
  Notenmix in dop (donatie voor Rattenopvang Rattenpootjes)

  Deze mix bevat drie verschillende noten in dop: Hazelnoten, walnoten en pecannoten (op de foto zie je ook amandelen, deze zitten tijdelijk niet in de huidige mix). De noten hebben een variatie aan doppen. De hazelnoot is het…

  € 1,65
 • Pompoenzaden (donatie voor rattenopvang Rattenpootjes)
  Pompoenzaden (donatie voor rattenopvang Rattenpootjes)

  Let op! Als je dit artikel bestelt, doneren we deze namens jou aan rattenopvang Rattenpootjes (en ontvang je deze niet zelf in je bestelling). Wil je dit artikel voor jezelf bestellen? Klik dan hier.

  € 1,27

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2023 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel