Wie zijn wij?


Mijn naam is Sabrina en sinds 2003 groot fan van tamme ratjes. Van 2009 tot 2011 heb ik ratjes opgevangen voor Rat 'n' Roll en in 2010 en 2011 heb ik vier nestjes gefokt onder de naam rattery Havyn. Vanaf 2018 tot 2022 heb ik kleinschalig ratjes opgevangen. Naast ratjes hou ik van dieren in alle soorten en maten, wat er toe heeft geleid dat ik meerdere diergerelateerde studies heb afgerond, waaronder HBO Diermanagement en MBO Paraveterinair. 

Met zulke slimme en actieve diertjes als ratjes ben ik altijd op zoek naar manieren om de inrichting van hun kooi nóg leuker en uitdagender te maken. Om deze reden ben ik in 2009 begonnen met het maken van hangmatjes voor onze eigen (opvang)ratjes. Algauw kwamen daar aanvragen van andere rattenliefhebbers bij en in 2012 werd Hangmatjes Enzo een feit! Ons doel is om - naast de hangmatjes - alles aan te kunnen bieden wat wij zelf ook voor onze eigen ratjes gebruiken. In 2009 ben ik begonnen met het zelf mixen van het voer voor mijn ratjes. In 2011 werd dat de mix zoals wij die nu nog voeren; zelf samengesteld volgens het Shunamite Diet van Alison Campbell. Sinds 2015 is deze mix ook te vinden in onze webwinkel. In 2022 zijn we voorlopig gestopt met het verkopen van onze voermixen. Onze focus gaat weer terug naar onze hangmatjes! 

Uiteraard is Hangmatjes Enzo niets zonder haar rattige testpanel. Zij testen nieuwe modellen hangmatjes, nieuwe snacks, voermixen en speeltjes. Ze staan model voor vele foto's en filmpjes. Onderstaand team is ons officiële testpanel!

 Phoebe, Fiaraidh, Skye, Islay, Jura & Iggy

Onze ratjes wonen in een Double Triple Savic Royal Suite (180 x 190 x 65 cm). Wil je meer informatie over hoe wij onze kooien inrichten? Onderaan deze pagina kun je verschillende voorbeelden zien.

 

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel