Verzenden en retourneren


Verzendkosten

De prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van het formaat, gewicht en de bestemming.

Verzendkosten binnen Nederland

  • Pakket t/m 20 kg         € 5,50

Bij besteding vanaf € 50,- betaal je (voor een pakket t/m 20 kg) geen verzendkosten binnen Nederland!

Verzendkosten naar België

  • Pakket t/m 20 kg           € 9,-

Bij besteding vanaf € 50,- krijg je € 5,50 korting op de verzendkosten. Bij besteding vanaf € 80,- betaal je (voor een pakket t/m 20 kg) geen verzendkosten binnen België!

Onze website berekent standaard € 5,50 binnen Nederland en € 9,00 naar België. Indien van toepassing, krijg je het verschil in de verzendkosten van ons terugbetaald.

International Shipping

We ship worldwide. The shipping costs depend on weight and destination, you can always e-mail us for more information.

 

Retourneren

Mochten de hangmatjes/producten niet aan je wensen voldoen, is het altijd mogelijk om ze naar ons terug te sturen (stuur ons wel even een mailtje vooraf), mits ze ongebruikt en onbeschadigd zijn. Zodra we de producten in goede orde hebben terug ontvangen krijg je het volledige aankoopbedrag (inclusief de eerste verzendkosten van ons naar jou) terug. Stuur je een gedeelte van je bestelling terug (omdat het andere deel wel aan je wensen voldoet), dan betalen we de eerste verzendkosten niet terug. De (verzend)kosten die je maakt om de artikelen naar ons terug te sturen zijn voor je eigen rekening. Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop.

Heel soms komt het voor dat speelgoed of andere kooiaccessoires beschadigd blijken te zijn. Wij controleren alles op beschadigingen voor we het opsturen, maar vooral bij spulletjes in een verpakking is een goede controle niet altijd mogelijk. Mocht een product bij het uitpakken beschadigd blijken te zijn, aarzel niet om ons hiervan op de hoogte te stellen! Je hoeft het product in de meeste gevallen niet naar ons terug te sturen, een duidelijke foto van de beschadiging volstaat. Wij zullen altijd met een oplossing komen. In de meeste gevallen geven we het aankoopbedrag voor het beschadige product aan je terug, of krijg je een vervangend product. 

Ophalen

Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling op onze afhaallokatie in het centrum van Drachten op te halen! Dit kan wel enkel op afspraak. Wij zijn doorgaans aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 18:00.

Als je jouw bestelling wilt komen ophalen kun je dit aangeven tijdens het bestellen, je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, zullen wij via e-mail contact met je opnemen om een afspraak te maken.

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2021 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel