Verzenden en retourneren


Verzendkosten

De prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van het formaat, gewicht en de bestemming.

Verzendkosten binnen Nederland

  • Pakket t/m 20 kg         € 5,95

Bij besteding vanaf € 50,- betaal je (voor een pakket t/m 20 kg) geen verzendkosten binnen Nederland!

Verzendkosten naar België

  • Pakket t/m 20 kg           € 8,95

Bij besteding vanaf € 50,- krijg je € 5,95  korting op de verzendkosten. Bij besteding vanaf € 80,- betaal je (voor een pakket t/m 20 kg) geen verzendkosten binnen België!

Onze website berekent standaard € 5,95 binnen Nederland en € 8,95 naar België. Indien van toepassing, krijg je het verschil in de verzendkosten van ons terugbetaald.

International Shipping

We ship worldwide. The shipping costs depend on weight and destination, you can always e-mail us for more information.

Retourneren

Mochten de hangmatjes/producten niet aan je wensen voldoen, is het altijd mogelijk om ze naar ons terug te sturen (stuur ons wel even een mailtje vooraf). Zodra we de producten in goede orde hebben terug ontvangen krijg je het volledige aankoopbedrag (inclusief de eerste verzendkosten van ons naar jou) terug. Indien je producten retourneert die duidelijke gebruikerssporen of beschadigingen door gebruik hebben, kunnen wij hiervoor een waardevermindering in rekening brengen.

Stuur je een gedeelte van je bestelling terug (omdat het andere deel wel aan je wensen voldoet), dan betalen we de eerste verzendkosten niet terug. De (verzend)kosten die je maakt om de artikelen naar ons terug te sturen zijn voor je eigen rekening. Indien je producten wilt retourneren dien je dit binnen 14 dagen nadat je bestelling bij je is bezorgd bij ons te melden. Je hebt na het melden nogmaals 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. Wij zullen binnen 14 dagen na de retourmelding het volledige aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten van ons naar jou, tenzij je een gedeelte van je bestelling retourneert) naar je terugbetalen. 

Ook hangmatjes die op bestelling voor jou zijn gemaakt, mag je retourneren. Hierbij geldt wel een uitzondering voor hangmatjes die speciaal voor jou in afwijkende maten zijn gemaakt, die niet in ons normale assortiment zijn opgenomen.

Heel soms komt het voor dat speelgoed of andere kooiaccessoires beschadigd blijken te zijn. Wij controleren alles op beschadigingen voor we het opsturen, maar vooral bij spulletjes in een verpakking is een goede controle niet altijd mogelijk. Mocht een product bij het uitpakken beschadigd blijken te zijn, aarzel niet om ons hiervan op de hoogte te stellen. Je hoeft het product in de meeste gevallen niet naar ons terug te sturen, een duidelijke foto van de beschadiging volstaat. Wij zullen altijd met een oplossing komen. In de meeste gevallen geven we het aankoopbedrag van het beschadigde product aan je terug, of krijg je een vervangend product. 

Heb je een Mystery Box gekocht en bevalt deze je niet? Ook deze mag je retourneren. Het is wel alleen mogelijk om de box in z'n geheel te retourneren. Het is niet mogelijk om een deel van de inhoud van de box te houden en een deel terug te sturen. We betalen alleen het aankoopbedrag terug als we de gehele box, met een complete inhoud, hebben terug ontvangen.

Ophalen

Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling bij ons in Boornbergum op te halen! Dit kan wel enkel op afspraak.

Als je jouw bestelling wilt komen ophalen kun je dit aangeven tijdens het bestellen, je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, zullen wij via e-mail contact met je opnemen om een afspraak te maken.

🎄 Kerstactie! 🎄 Gratis Radiatorhangmandje of Hoekhangmat bij je bestelling! Meer info

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2023 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel