Shop voor de opvang! 

Wild Rats Sanctuary Rattenpootjes is volledig gericht op het bieden van een veilig, permanent thuis aan wilde ratten. Zij vangen wilde ratten op die verweesd zijn geraakt, gewond of verzwakt zijn. Volwassen ratten worden indien mogelijk na rehabilitatie weer uitgezet in het wild. Ratten die met de fles zijn grootgebracht en ratten met handicaps of een verslechterde gezondheid blijven in de opvang wonen.
De opvang biedt plek aan zo’n 50 ratjes in totaal en momenteel zijn er 4 opvanglocaties (Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen).

Het kost een hoop tijd en geld om de ratjes alles te geven wat zij nodig hebben. De opvang kan alle hulp gebruiken! 

Onderstaande artikelen zijn speciaal geselecteerd voor en door de rattenopvang. Je kunt ze - net als onze overige artikelen - gewoon bestellen. Je kunt ze toevoegen aan je bestelling of een aparte bestelling plaatsen speciaal voor de opvang (kies in dat laatste geval in je winkelwagen bij 'versturen binnen' voor 'Gehele bestelling voor de rattenopvang', er worden dan geen verzendkosten berekend). Maar in plaats van dat je de artikelen zelf krijgt, doneer je ze aan de opvangratjes. Wij houden de artikelen apart en zodra we een pakket(je) vol hebben sturen we het naar de opvang!

Wij dragen ook ons steentje bij, we geven 15% korting op alle artikelen op deze pagina (het kortingsbedrag is al in de prijs verrekend). Daarnaast nemen wij de verzending voor onze rekening.

Let op: Voor de duidelijkheid, het is niet de opbrengst die we doneren, maar de artikelen zelf. Wil je deze artikelen graag voor jezelf bestellen? Je vindt een link bij de artikelomschrijving. 

 

Wil je de opvang wel steunen, maar geef je liever geen artikelen maar een geldbedrag? Je kunt een donatie rechtstreeks overmaken naar IBAN: NL51 RABO 0347 0599 96 t.n.v. J. Landkroon.

 

Sorteer op
per pagina
 • Slaapgoed Set (voor Rattenopvang Rattenpootjes)
  Slaapgoed Set (voor Rattenopvang Rattenpootjes)

  De Slaapgoed Set bestaat uit drie verschillende hangmatten, voor elk ratje wat wils! De set bestaat uit een Radiatorhangmandje (een frame plus een hoesje van circa 26x21cm), een Dubbeldekker vierkant (30x30cm), een Kubus (20x20cm)…

  € 25,46
 • Radiatorhangmandje (voor Rattenopvang Rattenpootjes)
  Radiatorhangmandje (voor Rattenopvang Rattenpootjes)

  Let op! Als je dit artikel bestelt, doneren wij deze namens jou aan rattenopvang Rattenpootjes (en ontvang je deze niet zelf in je bestelling). Wil je dit artikel voor jezelf bestellen? Klik dan hier.

  € 4,78
 • Dubbeldekker vierkant (voor Rattenopvang Rattenpootjes)
  Dubbeldekker vierkant (voor Rattenopvang Rattenpootjes)

  De Dubbeldekker vierkant is groot favoriet bij onze eigen ratjes! De ratjes kunnen zowel op als in de Dubbeldekker slapen. Als ze in de Dubbeldekker slapen geeft dit het gevoel van een huisje. De maten zijn: circa 30x30cm.

  Let…

  € 11,00
 • Tunnel (voor rattenopvang Rattenpootjes)
  Tunnel (voor rattenopvang Rattenpootjes)

  Een fijne hangmat om lekker doorheen te roetsjen of gewoon lekker in te slapen.

  De Tunnel is circa 40cm lang en heeft een doorsnede van circa 15cm.

  Let op! Als je dit artikel bestelt, doneren we deze namens jou aan rattenopvang…

  € 7,60
Sorteer op
per pagina

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2021 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel