PR Zitstok Hangmat (witchy cats met paars)

Vorige Artikel 19 van 19
€ 15,95 (inclusief btw)

De Zitstok Hangmat is zoals de naam al zegt, een combinatie van houten zitstokken en een hangmat! Deze multifunctionele hangmat kan gebruikt worden als hangmat om lekker op te slapen, maar ook als trap of brug. Het is op verschillende manieren op te hangen!

Deze hangmat past in vrijwel elke kooi, het enige wat je nodig hebt zijn tralies (met een tralieafstand van maximaal 2,5 cm). Het hoesje is gemakkelijk van de zitstokken af te halen, zodat deze gewassen kan worden.

De maten zijn circa: 38 x 18 cm. De zitstokken zijn gemaakt van onbehandeld, gedroogd grenenhout en zijn veilig om aan te knagen.

De Zitstok Hangmat is met of zonder de zitstokken te bestellen (als je kiest voor 'zonder zitstokken' krijg je dus alleen het stoffen hoesje). Handig voor als je extra hoesjes wilt bestellen!

Let op: Deze hoesjes zijn niet door ons gemaakt, maar door Pepper Roo's uit het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn iets breder dan onze eigen hoesjes en zitten iets strakker om de zitstokken. Bestel je er ook houten zitstokken bij? Deze zijn wel door ons gemaakt! Op de voorbeeld foto's met het groene stofje zie je de door ons gemaakte hoesjes.

Specificatie Omschrijving
Lengte 38 cm
Breedte 18 cm
Hoogte 3 cm
Materiaal fleece (100% polyester)

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2023 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel