Almo Nature Natural

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 1,25 (inclusief 21% btw)

Almo Nature bevat geen kleur-, geur- of smaakstoffen of andere ondefinieerbare ingrediënten. Het is gemaakt met ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het is officieel bedoeld voor katten, maar ook voor ratjes is het een fijne traktatie! 

Jonge ratjes groeien ontzettend hard en hebben daardoor wat extra eiwit nodig. Deze blikjes zijn een handige manier om ze dit bij te voeren. Wij geven rittens tot 8 weken oud één á drie keer per week extra (dierlijk)eiwit (naast extra eiwitten in hun normale voer), in verschillende vormen, waarvan blikjes natvoer tot de favorieten behoort! Rittens tot 12 weken krijgen circa één keer per week wat extra`s. Jonge ratten vanaf 12 weken en volwassen ratjes krijgen het alleen nog af en toe (eens per één á twee maanden). Zij hebben geen extra eiwitten meer nodig, maar het blijft een heerlijke traktatie! 

Daarnaast gebruiken wij het voor ratjes die erg moeilijk zijn met het innemen van medicijnen. Sommige ratjes laten het uit hun bekje lopen als je de medicijnen rechtstreeks in hun bekje spuit, maar herkennen de vieze medicijnen ook feilloos in lekkere hapjes (en weigeren deze dan vervolgens). Wij hebben gemerkt dat deze blikjes een heel fijn laatste redmiddel zijn! Maar weinig ratjes die dit weigeren!

Handig klein buideltje van 55 gram. In de smaak kip en zalm

Ingrediënten: Kippenbouillon (47%), kip (38%), zalm (12%), rijst (3%)

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2021 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel