DrS Calcivet vloeibaar

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Calcivet bevat calcium en vitamine D, voor gezonde tanden en sterke botten.

In voermixen zonder toevoegingen, zoals onze mixen, is het moeilijk om het gehalte aan bepaalde vitaminen en mineralen (voornamelijk calcium, vitamine D en koper) juist te krijgen. Om deze reden raden wij sterk aan om naast onze voer mix de supplementen Daily Essentials (deze bevat - naast andere vitaminen en mineralen - een goed gehalte koper) en Calcivet (calcium en vitamine D) te geven. Zodat het zeker is dat de ratjes geen tekorten kunnen krijgen!

Calcivet Liquid is vloeibaar, het wordt opgelost in het drinkwater (de meeste ratjes drinken ongeveer 20ml per 24 uur, dus het is aan te raden om per rat 20ml aan te maken). De meeste ratjes vinden water met Calcivet niet zo lekker. Het is daarom aan te raden om het (in hetzelfde water) te combineren met Daily Essentials, aangezien de meeste ratjes dit juist wel lekker vinden en het de smaak van Calcivet camoufleert.

Geef je liever geen supplementen door het drinkwater? Dan kun je Calcivet poeder kiezen, dit is poeder die je over (nat)voer kunt strooien.

Wij raden aan om Calcivet twee keer per week in het drinkwater te geven (zwangere/zogende vrouwtjes en hele jonge rittens hebben een hogere behoefte aan Calcivet).

De dosering is 1-2 ml per 100ml water. Bij het kleine flesje staat 1 ml gelijk aan ongeveer 35 druppels.

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2021 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel