DrS Daily Essentials 1

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)

DrS Daily Essentials bevat meerdere waardevolle vitaminen en mineralen, waaronder koper. 

In voermixen zonder toevoegingen, zoals onze mixen, is het moeilijk om het gehalte aan bepaalde vitaminen en mineralen (voornamelijk calcium, vitamine D en koper) juist te krijgen. Om deze reden raden wij sterk aan om naast onze voermix de supplementen Daily Essentials (deze bevat - naast andere vitaminen en mineralen - een goed gehalte koper) en Calcivet (calcium en vitamine D) te geven. Zodat het zeker is dat de ratjes geen tekorten kunnen krijgen!

Daily Essentials is een poeder dat wordt opgelost in het drinkwater (de meeste ratjes drinken ongeveer 20ml per 24 uur, dus het is aan te raden om per rat 20ml aan te maken). De meeste ratjes vinden water met Daily Essentials erg lekker (en gaan daardoor ook ietsje meer drinken, maar dat is geen probleem).

Geef je liever geen supplementen door het drinkwater? Dan kun je Tiny Animal Essentials kiezen, dit is poeder die je over (nat)voer kunt strooien.

Daily Essentials mag dagelijks gegeven worden.

Dosering: 1 (afgestreken) theelepel (circa 4 gram) per 400ml drinkwater. Het is ook gemakkelijk om minder aan te maken, bijvoorbeeld een halve theelepel per 200ml drinkwater, of een kwart theelepel voor 100ml water.

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2021 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel