HE Rattenvoer Mix Senior

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 5,25 (inclusief btw)

De Senior Mix is geschikt voor oudere ratjes (vanaf 18 maanden). Oudere ratjes die in groepen van gemengde leeftijden wonen (met jonge ratjes <1 jaar) kunnen het beste met de Adult mix mee-eten.

De mix is gericht op het ontlasten van de nieren, aangezien oudere ratjes gevoelig zijn voor nierproblemen. Daarnaast bevat het meer bewerkte granen, deze zijn gemakkelijker te eten en lichter verteerbaar. De mix is vegetarisch.

Wij raden aan om naast deze mix veel vers voedsel te geven (een mooie verdeling is bijvoorbeeld 80% droge mix en 20% vers voedsel, maar meer vers voedsel mag natuurlijk altijd! Let er wel op dat vers voedsel vaak meer vocht bevat en je er dus meer van moet geven in verhouding met een droge mix). Er gaat tenslotte niets boven verse groenten! Boerenkool, wortel, appel en bessen zijn bijvoorbeeld fijn voor oudere ratjes.

Meer informatie over onze Rattenvoer Mixen kun je hier lezen.

Let op: Wij raden aan om naast deze mix de supplementen Calcivet en Daily Essentials te geven. 

Ingrediënten: Gerstvlokken, paddy, maisvlokken, boekweit, erwtenvlokken, soja, gierst, pasta (tarwe), gepofte rijst, rijst, hennepzaden, speltvlokken, tarwevlokken, lijnzaad, boekweitvlokken, gierstvlokken, gepofte tarwe, gepofte spelt, gepofte boekweit, gepofte quinoa, gepofte gierst, wortel, rode biet, broccoli, pompoenzaden, mariadistelzaden, pastinaak, paprika, tomaat, pompoen, paardenbloem, weegbree, tijm, peterselie, dille, kervel, oregano, selderij, appel, kokos, banaan, zeewier.

De ingrediënten van onze mixen kunnen lichtelijk afwijken van wat op onze website staat vermeld, dit omdat we soms minder of meer ingrediënten beschikbaar hebben. Op het etiket van de verpakking staan de juiste ingrediënten vermeld. 

Ons voer wordt verzonden in een papieren verpakking. Het is aan te raden om het voer thuis over te verpakken in een goed afsluitbare voerton/bak. De papieren verpakking is niet geschikt om het voer langere tijd in te bewaren.

 Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro

 Slechts 3,50 euro verzendkosten bij besteding vanaf 50 euro. Gratis verzending bij besteding vanaf 80 euro

© 2012 - 2021 Hangmatjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel